top of page

CONTACT US

We planning to start the City Boats Benelux in march 2023!

Nederlands ontwerp:
gemaakt in
Vlaardingen
Netherlands

Een nieuw ontwerp: de Ahoy Atlantic

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe Ahoy Atlantis. Deze nieuwe boot heeft alle gemakken aan boord, zo kan via het touchscreen elke route gekozen worden en kunt u ontspannen genieten van een aperitief.

We verwachten deze nieuwe boot in 2023 gereed te hebben en te water te laten op verschillende locaties. Meldt u aan als zaken partner, wanneer u een horeca locatie aan het water heeft, of een mooi rendement van uw kapitaal wilt. Een rendement van de inkomsten en daarmee onafhankelijk van de inflatie!

Ahoy-ubuntu-2022.png
Dutch design

The best way to enjoy a place, is to be part of it!

Eric-Jan van Dalen

Noorderbrug Rotterdam
Oude Noorden
Start in Rotterdam - Noorderbrug - Oude Noorden

 

Het idee van City Boats is ontstaan op de steiger in het Oude Noorden van Rotterdam, vlak naast de Noorderbrug. Dit mooie stukje van Rotterdam is net als vele andere binnensteden is nauwelijks zichtbaar vanaf de drukke straat.

Vanaf het water, gaat er een nieuwe wereld open, in rust en zonder verkeersdrukte. Mooie oude binnensteden van vervlogen tijden, alsof de tijd heeft stilgestaan. Rotterdam, Schiedam, Gouda en Brugge zullen de start maken, met al haar historie en veerkracht.

NB: Heeft u ook een mooie horeca gelegenheid aan het water, of wilt u uw geld laten renderen. Belt u ons voor een afspraak of vult u het antwoord formulier in. We bellen u dan tijdens kantoor uren terug voor een afspraak. Zo brengt Cityboats partijen bij elkaar voor een betere toekomst. In samenwerking met de *Ubuntu Benelux Club, welke jeugd en MVO bedrijven kansen willen bieden.

 

Thanks for submitting!

Wilt U meedoen als partner of investeerder in Cityboats? Bel ons:

+31-10-2800 389
bottom of page